Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартувала найбільша медіа подія України – Медіафорум

Більше шестиста журналістів, редакторів та аналітиків зібрались на Арені Львів, щоб обговорити «Медіа в час бурхливих змін» – саме такою є тема цьогорічного медіафоруму. Протягом трьох днів обговорюватимуть роль ЗМІ у драматичних подіях в Україні, а також нові тенденції світових ЗМІ, нові технології та журналістські стандарти, сучасні підходи до стратегії розвитку ЗМІ.

Про це повідомили на lvivmediaforum.com.

«Ми будемо раді підтримувати ЛМФ і надалі, тому що він має чудову команду, кожного разу, коли приїжджаємо сюди, почуваємось як вдома. На минулорічному форумі ми прийшли до висновку, що довіра до медіа зменшилась, незалежним медіа нелегко конкурувати з олігархічними організаціями, ринок реклами скорочується, а аудиторія є недостатньо грамотною, щоб оцінювати зміст. Але мені здається, країна вже змінилась із минулорічного форуму. Хто б міг подумати, що суспільство проявить таку самоорганізацію. Тут багато чого змінилось. Я впевнений в тому, що нові ЗМІ будуть набагато успішнішими», – зазначив Юргіс Вілчінскас, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні.

Привітав присутніх також Львівський міський голова Анлрій Садовий: «Ми всі хочемо жити у вільній країні, і в міру своїх можливостей будуємо таку вільну країну. Життя робить людей залежними, але журналісти – це камертони, які мають голим нервом відчувати правду, бути стійкими і твердими. Я дякую вам, що ви це робите, і робите це у Львові. Від вашої вільності залежить, якою буде наша держава».

Довідка.

Львівський медіафорум  – найбільша медійна подія в Україні, яка щороку збирає понад 600 провідних журналістів, редакторів, аналітиків та видавців. Цього року 54 спікери приїхали з 10 країн світу: США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Данії, Швеції, Польщі, Росії, Білорусі та України. На учасників протягом трьох днів чекає 7 доповідей, 7 дискусій та 19 майстер-класів.

Додамо, третій Львівський медіафорум відбувається за підтримки Представництва ЄС в Україні, MYMEDIA, міжнародного фонду «Відродження», посольства США в Україні, посольства Франції в Україні та Шведського інституту.

Організатори: ГО «Львівський медіафорум» та Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради. Комерційний партнер – DataGroup. Офіційний авіаперевізник – МАУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ