Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Геращенко звинуватив у некомпетентності слідчого, який відкрив кримінальне провадження проти журналістів

Народний депутат Антон Геращенко назвав некомпетенными дії слідчого, який відкрив кримінальне провадженя проти журналістів, котрі розмістили інформацію про нібито розкрадання коштів компанією "Финпромгаз".

Антон Геращенко / tourdnepr.com 

Народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінців Facebook повідомив, що слідча Бориспільського райвідділу міліції відкрила кримінальне провадження за фактом розміщення на сайті "Наші Гроші" статті про розкрадання коштів компанією "Финпромгаз", яка, за деякими даними, має відношення до Сергія Курченко. "Такий же лист від слідчої П'янило отримав і редактор порталу "Інсайдер" Сергій Щербина", - зазначив Геращенко.

«Виходячи з листа слідчої, кожен журналіст, який пише про нанесення збитків державі тією або іншою компанією, може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за ст. 192. КК "Заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою", що є, в даному випадку, повною нісенітницею!», - заявляє Геращенко.

За словами нардепа, дії слідчого є прикладом кричущої некомпетентності або корумпованості. Даний факт, зазначив Геращенко, «не залишиться безкарним».

«Всі необхідні рішення для перевірки і притягнення до відповідальності винних посадових осіб Бориспільського райвідділу міліції і безпосередньо слідчої П'янило - Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим прийняті», - зазначив депутат.

unian.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ