Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Добродомов просить перевірити факти розкрадання щебеню на дорозі Жовква - Червоноград -Ковель

Народний депутат Дмитро Добродомов звернувся до органів МВС, прокуратури та керівництва Служби автомобільних доріг у Львівській області щодо перевірки фактів розкрадання щебеню на автодорозі Жовква-Червоноград-Ковель. Повідомила прес-служба депутата.

За словами депутата,18 травня у засобах масової інформації з'явилася новина, що у селі Доброчин Сокальського району Львівської області намагаються продати 20-тонну вантажівку повністю завантажену щебенем, який призначений для будівництва автодороги Р-15.

«Журналісти та активісти з'ясували, що поряд з вантажівкою знаходився автоекскаватор, що розвантажував щебінь покупцю на ділянці розпочатого будівництва. Власник будівництва пояснив, що водій вантажівки скоріше за все загубився і хотів розвернутись саме на його будівництві, але зав'яз. Після цього власник повідомив про свою купівлю щебеню на одній із червоноградських будівельних фірм. На місце було викликано слідчо-оперативних групу, яка склала акт огляду місця події, вилучила накладну та вантажівку зі щебенем», - сказав Добродомов.

Він зазначив, що раніше стало відомо, що автошлях P-15 (автомобільний шлях регіонального значення, довжиною 144 км, пролягає від Ковеля до Жовкви) обіцяно відремонтувати за 2 місяці.Ремонт здійснює ТОВ "Автомагістраль".

«Враховуючи викладене, керуючись ст.15 Закону України «Про статус народного депутата», я направив депутатське звернення Начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області з проханням надати інформацію про власника розпочатого будівництва, куди розвантажувався щебінь. Пояснити, чи мав власник розпочатого будівництва документи, які підтверджують купівлю ним щебеню на одній із червоноградських будівельних фірм, а також, де наразі знаходиться вантажівка зі щебенем. Надати інформацію, чи відкрите кримінальне провадження за фактом розкрадання щебеню, за фактом погроз журналістам з боку Керівнику львівської філії ТОВ «Автомагістраль» В. Краснопьорова», - розповів Дмитро Добродомов.

Відповідні звернення були направлені також Прокуророві Львівської області та Начальникові Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Вони повинні надати пояснення щодо фактів, викладених у зверненні та інформацію щодо дій, які вживає Служба як замовник робіт, для вирішення цієї ситуації і ефективного використання бюджетних коштів», - додав Добродомов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ