Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перевізники розглянуть можливість відновлення маршруту 6а на Рясне-2, - Олег Рудницький

Львівські перевізники розглянуть можливість відновлення маршруту 6а з центру на Рясне-2. За словами керівника ГО «Ми патріоти» Олега Рудницького, мешканці району Рясне-2 знову звернулися до громадських організацій міста, аби вони посприяли у відновленні цього маршруту.

«Наша зустріч з перевізниками  була ініційована мешканцями мікрорайону Рясне-2, - каже Олег Рудницький, керівник ГО «Ми патріоти». - Після встановлення ціни на проїзд чотири гривні були обіцянки, що цей маршрут відновлять. АТП-1 пообіцяли, що у найближчий час дадуть відповідь, що вони зроблять для того, аби цей маршрут відновили. Вони підготують повідомлення, як  вони це зроблять. Конкретики наразі немає, але ми попросили, аби вони нам її дали протягом найближчих десяти днів. Також ми домовилися, що спільно з управлінням транспорту львівської міської ради та керівниками міста хочемо врегулювати відносини між міськими та заміськими маршрутами. Представники АТП-1 кажуть, що позаміські маршрути демпінгують і погіршують їхню роботу. Окрім того, вирішили звернутися від Львівщини у Верховну Раду, аби на законодавчому рівні врегулювати питання щодо проїзду пільговиків, які у нас роблять роботу підприємств збитковою та нерентабельною», - сказав Олег Рудницький.

Перевізники на зустрічі з представниками громадських організацій в один голос пообіцяли, що питання з відновленням маршруту 6а обов'язково розглянуть, однак, назвали кілька причин, через які питання миттєво врегулваюти неможливо. Мова йшла про брак автобусів та велику кількість пільговиків, які проживають у цьому районі, що і робить цей маршрут неприбутковим для перевізників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ