Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ольга Богомолець презентувала низку благодійних проектів

Про проекти, що допомагатимуть родинам загиблих на Майдані та в зоні АТО, а також мобілізованим військовослужбовцям, йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з народним депутатом України, радником Президента України Ольгою Богомолець у п'ятницю, 29 травня. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Кожна родина є особливою, тому потрібен індивідуальний підхід до сімей, які втратили близьку людину. Усім потрібно спільно працювати над тим, аби допомогти цим людям – сказала народний депутат. – Саме тому працює благодійний проект "Люди допомагають людям", унікальність якого полягає у тому, що всю допомогу надають адресно, оминаючи будь-яких посередників. Це повністю прозора ситема, контрольована та справедлива. Проект "Люди допомагають людям" – це механізм моделі нової соціальної системи взаємовідносин", - розповіла Ольга Богомолець.

За її словами, гроші перераховують напряму від людини чи фонду, який хоче допомогти, на особистий банківський рахунок сім’ї. Рахунки, відкриті у банку, є пільговими – банк не бере комісійних. Зазначимо, що ознайомитися детальніше з проектом можна, зайшовши на офіційний сайт платформи: www.lpl.com.ua.

Ольга Богомолець також розповіла про спеціальну книжку "Програма самоуправління для військового",  що допомагатиме демобілізованим долати посттравматичні стресові розлади. "Це книжка для тих демобілізованих, котрі не підуть до психологів", - зауважила Ольга Богомолець.

Окрім цього, вона передала керівникові області примірники та макети книги "Україна: війна, мир і любов" – збірки листів солдатам, що передається бійцям на передову з метою підтримки їх бойового духу. Водночас вона повідомила, що проведені тренінги для підготовки психологів.

Олег Синютка погодився з тим, що дані ініціативи є важливими для військових та їхніх сімей і запевнив у готовності сприяти реалізації таких проектів.

Нагадаємо, що опісля Ольга Богомолець зустрінеться у Львові зі сім’ями загиблих безвісти учасників АТО, волонтерськими, громадськими організаціями та військовими комісарами Львівщини та бізнес-активом Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ