Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У день Святої Тройці Святійший Патріарх Філарет відслужить богослужіння у Володимирському соборі столиці

У день Святої Тройці Святійший Патріарх Філарет відслужить богослужіння у Володимирському соборі столиці, а потому відвідає Луцьк. Повідомили Гал-інфо в прес-центрі Київської Патріархії.

Київ. Неділя. 31 травня 2015 року о 10.00 Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолить Божественну Літургію з нагоди свята Трійці у Володимирському кафедральному соборі столиці (Київ, бульвар Шевченка, 20).

Луцьк. Неділя. 31 травня 2015 року о 17.00 Святійший Патріарх Філарет відвідає з архіпастирським візитом Луцьк та очолить Всенічне бдіння з нагоди храмового свята у Троїцькому кафедральному соборі (Луцьк, Градний узвіз, 1).

Луцьк. Понеділок. 1 червня 2015 року о 9.00 Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у Троїцькому кафедральному соборі (Луцьк, Градний узвіз, 1) очолить Божественну Літургію з нагоди Дня Святого Духа. Предстоятелю Київського Патріархату співслужитиме Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, священики Волинської єпархії.

Після Літургії відбудеться урочистий хресний хід навколо собору та звернеться з архіпастирським словом до парафіян храму та паломників з різних куточків України.

Очікується, що у богослужінні візьмуть участь кілька тисяч вірян з різних куточків України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ