Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відсьогодні у Львові змінюється пільговий проїзд у громадському транспорті

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує щодо змін у пільговому проїзді громадським транспортом, що набувають чинності з 1 червня 2015 року.

Враховуючи Закон України від 28.12.2014 № 76-VIII "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" з 1 червня 2015 року втрачають право на пільговий проїзд у громадському транспорті: учасники війни; члени сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни; особи з особливими заслугами перед Батьківщиною; особи з особливими трудовими заслугами; ветерани праці; діти війни; жертви нацистських переслідувань; інваліди 3 групи.

Слід зазначити, що постановою Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 № 354 "Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування" введено безплатний проїзд для пенсіонерів за віком на міському пасажирському транспорті загального користування (крім метрополітену і таксі) та приміських маршрутах. Чинність даної постанови поширена на інвалідів згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.94 N 555.

З переліком категорій, за якими зберігається право пільгового проїзду у громадському транспорті, можна ознайомитися тут.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ