Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Міліціонера, який вибив жінці скло автомобіля, звільнили. Відео

Рішення про звільнення було прийнято керівництвом ГУМВС України в Донецькій області за результатами службової перевірки. Стосовно звільненого прокуратурою Донецької області відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень. Повідомили Гал-інфо в прес-службі ГУ МВС України у Донецькій області.

- Проведене об’єктивне службове розслідування. За його результатами за грубе порушення конституційних прав людини співробітник звільнений з органів внутрішніх справ дисциплінарним наказом від сьогоднішнього числа, - повідомив заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Віктор Нечитайло.

Прокуратурою Донецької області відкрито кримінальне провадження за ст.365 «Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 25 травня до міліції надійшла заява від мешканки Краматорська, 1979 року народження, про те, що в Артемівську співробітник ДАІ розбив скло в її автомобілі. За цим повідомленням було розпочато службову перевірку. Міліціонер був відсторонений від виконання службових обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ