Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові дітям з дитячих будинків допоможуть обрати професію

Сьогодні, третього червня, вихованці будинку сімейного типу при греко-католицькому монастирі з міста Бібрка приїдуть до Львова, щоб обрати собі професію. Така акція уже відбувалась в понеділок, першого червня. Тоді професії опановували 14 дітей з інтернату «Добре серце» (с. Новий Милятин), повідомили у Товаристві допомоги Свербивус.

Діти опановуватимуть професію журналіста та операторам спільно із ТРК Львів, навчаться стоматології разом із Олесею Киричук, відвідають виробництво Оксани Мухи, відчують себе в ролі ДАІшника, доглядатимуть за тваринами разом із ветеринарним центром VetMed, стануть кельнерами в Майстерні Шоколаду, побувають на екскурсії в науково-медичному центрі Святої Параскеви, а також поспілкуються із мотиваційним тренером Романом Кушніром. Завершиться день зустріччю із Софією Фединою – співачкою, на яку, згідно опитування, діти хотіли би бути подібними.

"Ми зібрали побажання дітей стосовно того, ким вони хочуть стати коли виростуть. 1 і 3 червня ми привеземо їх до Львова і допоможемо спробувати в обраній професії, зможуть відчути її переваги та недоліки, і зрозуміють, чи це та мрія, якої вони прагнуть", - розповіла координатор проекту Марта Присяжнюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ