Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

З органів міліції звільнили інспектора, якого активісти впіймали п’яним

Інспектора батальйону дорожньо-патрульної служби ДАІ ГУМВС України у Львівській області, який керував своїм автомобілем у стані алкогольно сп’яніння, звільнено з органів внутрішніх справ, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

16 травня, близько другої години ночі, громадські активісти у Львові зупинили автомобіль «Мерседес-Бенц», водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалось згодом, керував автомобілем інспектор дорожнього-патрульної служби БДПС ДАІ ГУМВС України у Львівській області, який знаходився поза службою.

За фактом було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

«Проведеним службовим розслідуванням, за грубе порушення дисципліни, норм професійної та службової етики, положень Дисциплінарного статуту ОВС України, Закону України «Про міліцію», що призвело до дискредитації звання працівника міліції перед громадськістю, на працівника ДАІ накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ» - повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ