Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мальський відмовився очолювати львівську податкову

Маркіян Мальський відмовляється від посади керівника ДФС Львівщини. Такиq висновок напрошується з повідомлення, яке він опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

Подаємо повністю:

"Шановні друзі та колеги, дозвольте повідомити наступне.

Сьогодні, як один із переможців конкурсу на посаду керівника ГУ ДФС у Львівській області, зустрівся із керівництвом ДФС України.

На жаль, мушу констатувати, що бачення розвитку системи фіскальної служби України у нас розбіглися. Тому, попри щирий ентузіазм та натхнення, я змушений відійти в сторону від цього процесу.

Готовий спільно з громадськістю та фахівцями і надалі долучатися до побудови нашої держави. Усім, хто мене підтримував дякую та обіцяю в майбутньому досягнення високих цілей, ну і, звісно, працювати над вдосконаленням фіскальної служби як сервісної служби із відкритими прозорими підходами у роботі".

Нагадаємо, кадрова комісія ДФС України підтримала двох кандидатів на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області – Маркіяна Мальського та Михайла Коропецького. Призначити керівника ДФС у Львівській області має керівник ДФС України після погодження голови Львівської ОДА.

Загалом на розгляд кадрової ради було винесено 16 кандидатів на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка, відповідаючи на запитання читачів під час чат-конференції на IA ZIK, повідомив, що планує врешті подати на затвердження до Києва кандидатуру на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області.

У той час у ЗМІ з’явилася інформація, що голова ДФС Роман Насіров пропонує поза конкурсом призначити керівником ГУ ДФС у Львівській області Ірину Столярик, яка наразі очолює ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

Водночас у Львові активісти обклали будівлю податкової шинами з вимогою нарешті призначити керівника податкової, інакше вони їх запалять. Термін спливає сьогодні, 16 травня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ