Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

19 вересня депутати Львівщини зберуться на сесію

Сьогодні, 5 вересня, відбулася президія Львівської обласної ради. Сесія Львівської обласної ради відбудеться 19 вересня, передає кореспондент Гал-інфо.

У порядку денному сесії 54 питання.

Після завершення президії Олександр Ганущин зазначив, що у нього є «два окремі питання» і покликав на нараду керівників фракцій.

Під час брифінгу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин повідомив: «Ми розглянули три питання порядку денного засідання президії. Серед них найголовніше – це дата проведення сесії та перелік питань, які будуть виносити на сесію.

Отже, дата одинадцятої сесії – це 19 вересня, вівторок. Ми також затвердили з понад 50 питань, які будуть винесені на сесію. Найголовніше серед цих питань – це технічні зміни до бюджету та ряд призначення керівників комунальних закладів. Також є низка питань, пов’язаних з надрами, частина питань майнових в частині реорганізації. Депутатські ініціативи, які мають бюджетний характер, але думаю їх розглядатимуть пізніше».

Щодо наради з керівниками фракцій, то він пояснив журналістам, що вони «обговорили кілька робочих питань».

«Обговорили, як ми будемо проходити порядок денний. Всі пішли з матеріалами готуватися до сесійного засідання», - сказав Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ