Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

1 грудня у Львові роздаватимуть буклети щодо ВІЛ/СНІДу та засоби контрацепції

1 грудня у Львові відбудеться акція - «ВІЛ/СНІД. На перехресті доріг». Вона приурочена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Соціальні працівники та волонтери на перехресті вулиць Пекарська – Чехова (біля світлофорів) роздаватимуть усім перехожим буклети та засоби контрацепції.

Зокрема, в середу, 1 грудня, з 8.30 до 10.00 працівники та волонтери Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформуватимуть молодь та усіх перехожих щодо проблем ВІЛ/СНІД, роздаватимуть буклети, засоби контрацепції та червоні стрічки. Водночас вони інформуватимуть про центри, де безкоштовно надають консультації та здійснюють обстеження на виявлення ВІЛ/СНІД.

Довідка.

 ВІЛ передається: через незахищений статевий акт; при спільному або повторному використанні шприців та голок; при використанні нестерильного інструментарію для татуювання та пірсингу; під час вагітності, пологів та годуванні грудьми – від ВІЛ- позитивної матері до дитини.

ВІЛ не передається: при рукостисканні або обіймах; при поцілунку; при спільному використанні посуду, постільної білизни, ванни та туалету; у громадському транспорті; через тварин або при укусах комах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ