Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1 вересня у Бродах: втомлені нудними промовами діти мало не вмлівали

ГО "Громада та ініціатива" на своїй сторінці у ФБ розмістило допис проте, як Свято 1 вересня Бродівській гімназії перетворилось мало не на політичний мітинг.

Зокрема, у повідомленні сказано: "У Бродах на першовересень зібралася нечувана кількість посадовців.
Цього року в шкільній лінійці з нагоди початку навчального року в Бродівській гімназії побувало стільки депутатів та чиновників, як ніколи раніше. Більшість з них забажали виступити перед зібранням, через що бідні діти кілька годин простояли, слухаючи політичні промови. Усе це відбулося після закликів громадськості не перетворювати першовересневі лінійки в трибуну для піару політиків та чиновників, а залишити це свято школярам. 
На урочистість завітали і народний депутат України Михайло Бондар із помічниками, і голова Бродівської районної ради Євген Швед із заступницею, і начальник райвідділу освіти Микола Сторожук, і звичайно, дрібніші чиновники. 

Виступити бажали всі, бо ж перед ними готова аудиторія – діти, батьки, вчителі. Зокрема, до слова запросили нардепа, голову райради та голову райвідділу освіти. У результаті втомлені нудними промовами діти мало не вмлівали на стадіоні, де відбувалася лінійка.

На жаль, директор гімназії Руслан Шишка перестарався, запрошуючи на урочистість «високе начальство», а посадовці не виявили розважливості та мудрості, щоб не перетворювати шкільні урочистості в політичну трибуну".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ