Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

200 учнів київської гімназії не прийшли на уроки через отруєння

Масове отруєння сталося в одній із київських гімназій, на ранок з 518 дітей майже половина не прийшла на заняття, - Еспресо.

Понад 200 учнів початкової школи не прийшли на заняття, а два десятки батьків звернулися до лікарів з приводу стану своїх дітей.

Напередодні учні 59-ї гімназії обідали в їдальні, і вже через кілька годин у дітей початкової школи з'явилися симптоми харчового отруєння. На ранок з 518 дітей майже половина не прийшла на заняття.

Нарікання на якість продуктів у шкільній їдальні були давно, кажуть батьки. В той день учні обідали борщем і рибними котлетами – на котлети і спрямовують свої підозри дорослі. Тих, хто сьогодні дійшов до гімназії, на місці обстежили лікарі і запевнили, що всі вони здорові.

Дітей у 59-й столичній гімназії годує комунальне підприємство "Шкільне харчування" Голосіївського району. Незважаючи на інцидент, їдальня працює в звичайному режимі.

У школі працюють фахівці різних служб, які зробили всі необхідні аналізи і дезінфекцію. Результати досліджень будуть готові в понеділок. У Держспоживслужбі кажуть, що попередньою версією є отруєння дітей кишковою паличкою.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ