Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

2014 р. селищний голова підтримав "днр": загрожує до 5 років за ґратами

Краматорський міський суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області та обрав голові смт. Миронівський Бахмутського району міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без альтернативи внесення застави. За матеріалами прес-служби прокуратури Донецької області.

Нагадаємо, повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України), селищному голові вручили представники прокуратури Донецької області спільно з працівниками Управління СБУ в Донецькій області у середу, 14 грудня.

За даними слідства, у травні 2014 року, головуючи на засіданні Миронівської селищної ради, підозрюваний вніс до порядку денного питання щодо проведення на території смт. Миронівський референдуму про визнання терористичної організації «ДНР» та особисто позитивно проголосував за рішення Миронівської селищної ради про проведення незаконного референдуму.

За рішенням посадовця, для проведення незаконного референдуму та облаштування так званих виборчих дільниць було надано приміщення комунальної власності - Миронівський палац культури, де референдум у подальшому і відбувся.

(За посягання на територіальну цілісність і недоторканість України голові смт. Миронівський загрожує до 5 років за ґратами).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ