Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

20-23 листопада у Львові пройде фестиваль аматорського театру «Драбина»

20-23 листопада у Львові пройде V Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру «Драбина». Як повідомила сьогодні під час прес-конференції начальник відділу маркетингу та культурних індустрій ЛМР Ольга Мисан-Мілясевич, на проведення цьогорічного фестивалю з міського бюджету виділено 40 тисяч гривень.

Один з координаторів фестивалю Оксана Дудко повідомила, що участь у фестивалі візьмуть 12 аматорських колективів з України, Польщі, Білорусі та Росії. За її словами, у рамках «Драбини» відбудуться майстер-класи від Корнія Демидка, Томка Бажана, Елі Роек і Даніела Бьорд, а також майстер-класи проекту МАРА.

В рамках фестивалю також відбудуться театралізовані літературні читання «Пожежна драбина».

Як повідомила один з координаторів фестивалю Тетяна Гаврилюк, особливістю цьогорічної «Драбини» буде представлення дуже експресивних вистав. «На фестивалі будуть різні театри, які виступатимуть у різних жанрах, однак всі вистави спрямовані на встановлення контакту з глядачем, над ними треба задумуватися, а не просто переглядати задля розваги» - зазначила Тетяна Гаврилюк.

Фестиваль відбудеться за сприяння управління культури та туризму ЛМР. Показ вистав проходитиме у Театрі Юного Глядача, а закриття фестивалю – у театрі «Воскресіння». У всі дні, крім останнього, вхід буде вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ