Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

20 березня на Львівщині сталось 48 ДТП

Вчора, 20 березня, на автодорогах Львова та області сталось 48 ДТП. Внаслідок автопригод травмувалось 8 людей. Такі дані наводить ГУ НП у Львівській області.

Одна ДТП сталась на вулиці Індустріальній, 45 в селі Муроване, Пустомитівського району близько 02.30. Там, як попередньо встановили правоохоронці, 43-річний водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Водія госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «відкрита черепно-мозкова травма, клінічне алкогольне сп’яніння». Пасажира автомобіля, 47-річного місцевого мешканця, госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «закритий перелом правої плечевої кістки, клінічне алкогольне сп’яніння».

Ще одна ДТП із постраждалими сталась у місті Мостиська. Там, як встановили правоохоронці, відбулось зіткнення автомобіля «Фольксваген Гольф», під керуванням 28-річного місцевого мешканця, з автомобілем «Кіа Соренто», за кермом якого перебував 18-річний житель одного з сіл району.

Внаслідок зіткнення водія «Фольксвагена» доставлено в центральну районну лікарню. У нього медики діагностували «закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ