Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

20 листопада Городоччина презентує свої таланти

20 листопада цього року о 13.00 у Львівському національному академічному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької відбудеться мистецький захід «Таланти Твої, Городоччино» за участі найкращих хорових і вокальних колективів району, відомих в Україні та за її межам читців. Про це повідомили організатори.

«Ідея презентувати культуру Городоччини саме у такий спосіб виникла ще торік і зовсім не випадково. У нашому районі працює 58 Народних  домів, 3 дитячі музичні школи та  17 колективів, які мають звання Народний і Зразковий. Ми їх добре знаємо і пишаємося ними, захоплюємося їхньою майстерністю і шаленим бажанням зробити щось хороше для рідного краю, - каже голова Городоцької райдержадміністрації Юрій Візняк. - Тому природно, що захотілося зібрати ці колективи докупи та організувати для них творчий вечір, аби додати стимулу об’єднуватися й надалі, вдосконалюватися і розуміти, що місцева РДА їх підтримує. Запрошуємо всіх поціновувачів справжньої української пісні й танцю, колоритної культури та неповторних мотивів дещо забутих самобутніх інструментів, - підкреслив пан Візняк.

Голова Городоцької РДА також повідомив, що заздалегідь було проведено кущові огляди всіх колективів художньої самодіяльності Городоччини і визначено кращих, які й презентуватимуть наш край 20 листопада.

«Цьогоріч склалася доволі непроста ситуація з вибором колективів, оскільки тих, хто проявив бажання виступити на сцені театру Заньковецької, виявилося значно більше, ніж дозволяє обсяг концертної програми, - продовжує Юрій Візняк. - З одного боку нам, як організаторам, шкода, що не можемо показати всіх гідних виступів, а з іншого – пишаємося, що Городоччина надзвичайно багата на талановиті особистості і всі вони виявляють зацікавленість до нашого заходу».

На концертну програму «Таланти твої, Городоччино» вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ