Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

22 листопада Юрій Макаров, Савік Шустер, Тарас Прохасько, Роман Віктюк у Львові обговорюватимуть кінець епохи постмодернізму

22 листопада у Львові пройде акція «Кінець епохи постмодернізму. Що на зміну?». Як повідомили у прес-службі «Дзиги», ця акція – це вільні фантазії в дискусії про божевілля, мистецтво, культуру, філософію та соціум на зламі епох.
Серед запрошених учасників: Юрій Макаров, Савік Шустер, Тарас Прохасько, Юрій Прохасько, Олександр Фільц, Іван Старіков, Олег Березюк, Володимир Кауфман, Юрій Кох, Маркіян Іващишин, Ярослав Грицак, Мар'яна Савка-Чопик, Надія Долішня, Януш Саноцький, Роман Кечур, Олександр Дзиндра, Роман Віктюк, Тетяна Мазур, Віктор Неборак, Оксана Забужко, Михайло Барбара, Мирослав Маринович, Тарас Возняк, Ігор Герич, Юрій Винничук, Борис Гудзяк.
Формат дійства передбачає дискусію в межах трьох блоків - закінчення епохи постмодернізму через призму божевілля, мистецтво, культура та філософія після постмодернізму, соціум на зламі епох. Кожен блок представлений 10-15-хвилинними виступами протагоністів та дискусією учасників. Теми доповідей попередньо не відомі та залишені на розгляд доповідача. За результатом дискусій заплановано прийняття спільного комюніке.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ