Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

23 січня у Львові відбувся Тренінг для лідерів громад Львівщини

1/3
23 січня у Львові відбувся Тренінг для лідерів громад Львівщини - "Інструменти реалізації Стратегії розвитку громади".

Захід відвідали лідери спільнот Городоцького, Золочівського та Стрийського районів, які працюють над реалізацією стратегій розвитку своїх територій. В ході тренінгу теоретично та практично розглядались такі теми: «Громада як живий організм. Місце стратегії», «Загрози реалізації стратегії», «Реалізація стратегії: кроки, управління часом». Також учасники заходу ознайомились із проектним менеджментом та комунікацією в громаді, презентували свої стратегії розвитку й поділились досвідом роботи у громадах.

Серед першочергових завдань громади Великого Любіня на наступний рік основним напрямком було визначено роботу із відновлення народного дому та організацію у ньому дозвілля для дітей. А поки будуть тривати відновлювальні роботи, люди домовилися організувати дозвілля у приміщення школи мистецтв.

29-30 січня у Львові відбудеться Перший Всеукраїнський Форум сталого розвитку громад

Жителі села Кавсько створили шість напрямків стратегії розвитку: відновлення дитсадка, створення будинку надання побутових послуг населенню, облаштування дитячого майданчика, тренінги з підвищення обізнаності населення щодо ведення бізнесу.

Пункти стратегії розвитку міста Глиняни такі: створення інвестиційних проектів та залучення інвесторів для відкриття супермаркету, вирішення проблеми дорожнього покриття, створення народного архіву, залучення жителів до озеленення та очищення довкілля.

Організатори тренінгу: ІГ «Розвиток громад Львівщини» (ГО «Реформи разом») спільно з благодійним фондом «Ми – єдина родина» за підтримки «Української регіональної платформи громадських ініціатив», що адмініструється ГО «Центр «Жіночі перспективи», та за фінансової підтримки представництва Європейського Союзу в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ