Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

23-річну жінку, яка вбила свого чоловіка, екстрадували в Україну із Єгипту

ГУНП в Рівненській області
ГУНП в Рівненській області
ГУНП в Рівненській області
ГУНП в Рівненській області
1/2
Уночі, 25 травня, в аеропорт Бориспіль із Єгипту доставили 23-річну жительку Рівного, яка обґрунтовано підозрюється у вбивстві власного чоловіка, відомого у місті перукаря. Міру запобіжного заходу їй обиратиме суд. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Рівненській області.

Нагадаємо, восьмого лютого у Рівному 23-річна дружина завдала численні смертельні ножові поранення  чоловікові. Заховавши тіло у комірчині, зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Жінка після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

Після того, як слідчі зібрали необхідні докази у вчиненні злочину,  передбаченого  частиною 1  статті 115 Кримінального кодексу України, поліцейські у рамках діючого  Кримінального  процесуального кодексу України повідомили рівнянці про підозру та оголосили у міжнародний розшук.  

Зловмисницю затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів. Підозрювану доставили до ГУ НП в Рівненській області.  Вирішується питання  про обрання  їй міри запобіжного заходу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ