Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

24 - 26 квітня у Німеччині відбудеться другий Німецько-Український форум харчових продуктів

Німеччина допомагає українським виробникам харчових продуктів відкривати для себе європейські експортні ринки. На цьому тлі 26 і 27 квітня 2017 року відбудеться Другий Німецько-Український форум харчових продуктів, організований в рамках проекту «Агроторгівля України» («AgritradeUkraine»).

Основу торговельних відносин між Україною і ЄС становить Поглиблена та всебічна зона вільної торгівлі між Україною і ЄС /*ЗВТ+/), англійською: Deep and Comprehensive Free Trade Agreement /DCFTA/). Це є підгрунтям німецько-українського проекту «Консультування України з питань аграрної торгівлі» («Agritrade»), спрямованого на консультування українських аграрних підприємств та виробників харчових продуктів щодо ознайомлення з європейськими експортними ринками й підготовки до знаходження власних ринків.

У рамках Другого Німецько-Українського форуму харчових продуктів представники компаній-учасниць форуму отримають можливість відвідати Торгово-промислову палату м. Гамбурґ, започаткувати контакти з представниками німецького торговельного бізнесу й Гамбурзького порту та оглянути один з оптових складів (Obst & Gemüse) (фрукти й овочі).

Крім того, у програмі передбачені сторчек (store-check) і переговори з німецькими закупівельниками (В2В meetings). Представники українських компаній матимуть зі свого боку можливість 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ