Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

25 країн вже визначилися з представниками на Євробачення-2017

У 25 країнах-учасницях Євробачення-2017 уже визначені артисти, які виступлять на цьогорічному пісенному конкурсі в Києві, повідомила PR-служба телеканалу UA:Перший.

Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Велика Британія, Вірменія, Грузія, Ізраїль, Італія, Ірландія, Іспанія, Кіпр, КЮР Македонія, Нідерланди, Німеччина, Фінляндія, Чорногорія, Швейцарія, а віднедавна ще й Мальта, Польща, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія – оголосили імена представників своїх країн на Євробаченні-2017.

Цієї п’ятниці, 24 лютого, відбудеться фінал національного відбору в Словенії. У суботу, 25 лютого, представників на Євробачення-2017 оберуть у Молдові, Данії та Україні. У фіналі українського нацвідбору за перемогу боротимуться шестеро виконавців. Окрім конкурсантів, під час фінального шоу виступлять також артисти із Франції та Польщі, які представлятимуть свої країни на Євробаченні-2017 в Києві. Французька виконавиця Альма (Alma) заспіває свою "Requiem", а польська співачка Кася Мош (Kasia Moś) виконає композицію, що має назву "Flashlight".

Тривають відбори ще у 9 країнах-учасницях Євробачення-2017 – Австралії, Греції, Естонії, Ісландії, Литві, Норвегії, Португалії та Румунії. Їхні представники визначаться вже на початку березня.

Нагадаємо, що півфінали 62-го за ліком пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал Євробачення-2017 – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ