Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2,5 тисячі осіб зареєструвалося у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти до участі у пробному тестуванні - Лариса Середяк

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти до участі на пробне зовнішнє незалежне тестування зареєструвалося 2,5 тисячі учасників, реєстрація розпочалася 1 листопада. Про це сьогодні, 11 листопада, у коментарі „Гал-info” повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.
Вона зазначила, що з трьох областей – Львівської, Рівненської та Волинської найбільше зареєструвалося з Львівської області. Реєстрація проводиться через сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, для реєстрації необхідні дані з свідоцтва про народження чи паспорта. „На даний момент є випадки реєстрації учнів 10-го класу, які хочуть попробувати свої сили у пробному тестуванні”, - зазначила Лариса Середяк.
„Зважаючи на те, що вартість одного пробного тестування 62 грн, то участь у пробному тестуванню сиротам забезпечать за рахунок спонсорських коштів, можливо і дітям з багатодітних сімей”, - додала вона.
„Головна мета пробного тестування – показати процедуру тестування, саме тому тестування буде проходити по двох групах предметів – 14 березня з української мови та літератури, іст. України, біології та географії, а 21 березня з іноземних мов, математики, хімії та фізики”, - наголосила Лариса Середяк.
З приводу реєстрації через Інтернет, то Лариса Середяк зазначила, що 75% шкіл у Львівській області мають Інтернет, відтак доцільно проводити реєстрацію на пробне тестування саме так. А також директори сільських шкіл, в яких є Інтернет повинні забезпечити доступ до нього і дітям з сусідніх шкіл.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ