Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

26–27 січня на дорогах збережеться ожеледиця, - синоптики

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що впродовж 26 – 27 січня на дорогах Львова та області збережеться ожеледиця. Відтак, усіх учасників дорожнього руху просять бути обережними, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, водіїв закликають обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними просять бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

Нагадаємо, завтра, 26 січня, у Львові очікується без опадів,  вночі та вранці слабкий туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 12 – 14° морозу, вдень 5 – 7° морозу.

27 – 28 січня синоптики прогнозують теж без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 2 – 5 м/с. Температура повітря 27 січня вночі 12 – 17° морозу, в горах 20 – 25° морозу, вдень 0 – 5° морозу; 28 січня вночі 9 – 14° морозу, вдень від   2° морозу до 3° тепла.

29 – 30 січня – без істотних опадів. Температура повітря вночі 5 – 10º морозу, в горах 29 січня до 13º морозу;  вдень від 2º морозу до 3° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ