Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

27 квітня директор УЦОЯО повідомить про підсумки реєстрації на ЗНО-2017

У четвер, 27 квітня, о 9:30 в залі засідання колегії Міністерства освіти і науки України відбудеться прес-конференція директора Українського центру оцінювання якості освіти щодо підсумків реєстрації для участі в ЗНО-2017 та проведення наступних етапів зовнішнього незалежного оцінювання.

За повідомленням прес-служби УЦОЯО, директор УЦОЯО Вадим Карандій поінформує про те, скільки потенційних абітурієнтів може взяти участь у вступній кампанії 2017 року, як відрізняється вибір предметів ЗНО цьогорічними учасниками в порівнянні з минулим роком, який з регіонів України має найбільше випускників, а отже охочих здобути вищу освіту.

Також під час прес-конференції директор Українського центру розповість про особливості реєстрації на додаткову сесію учасників антитерористичної операції та осіб, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, поінформує про графік проведення додаткової сесії ЗНО-2017.

Крім того, на прес-конференції буде поінформовано про спосіб і час оприлюднення запрошень-перепусток для цьогорічних учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Як повідомляло Гал-інфо, центр оцінювання виклав результати пробного ЗНО з 11 предметів.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО розпочнеться 23 травня і триватиме до 16 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ