Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

27 учасників АТО у Львові почнуть новий бізнес

У Львові триває друга хвиля проекту «Новий відлік» – бізнес-інкубатора для переселенців та демобілізованих учасників АТО, які планують відкривати або розвивати власний бізнес, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 18 квітня до 4 червня для учасників триває інтенсивний бізнес-курс, після чого вони захищатимуть бізнес-плани та боротимуться за отримання гранту – до 80 000 гривень кожен – на підтримку власної бізнес-ідеї.

Демобілізовані учасники АТО – важлива складова проекту, адже вони, на думку організаторів, потребують особливої підтримки у розвитку власного майбутнього.

«Дуже важливо, що колишні військові та члени їхніх родин розвивають власні проекти і не втрачають віру в успішне майбутнє своєї країни. Їхній досвід додає нам всім натхнення та мотивує організовувати нові проекти, – зізнається керівник проекту Христина Коваль. – Окрім того, ми приємно здивовані різноманітністю проектів та розумінням ведення бізнесу навіть у тих учасників, які раніше не думали відкривати власну справу».

У проекті «Новий відлік» беруть участь 62 учасники, серед яких 36 учасників АТО або їхні дружини. Серед проектів, які вони планують розвивати – садівництво, виготовлення аксесуарів, автоматизація будинкових систем, виготовлення меблів, дверей, твердопаливних котлів, організація розважально-тренувальних майданчиків тощо.

Нагадаємо, «Новий відлік» – це програма підтримки малого бізнесу та самозайнятості, яку у Львові організовує Клуб Ділових Людей за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ