Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

2 людей загинуло в ДТП біля села Страч на Львівщині

Як повідомили в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради, сьогодні вранці о 9.30 на трасі біля села Страч сталось ДТП, де зіштовхнувся туристичний автобус, що прямував зі Сходу України до Кракова та Праги, з легковим автомобілем Деу Ланос. В результаті ДТП двоє людей, що перебували в Деу, загинули. Ще 8 людей, що постраждали у ДТП, госпіталізовано у лікарню Швидкої медичної допомоги. Повідомлення прес-службаи Львівської міської ради.

«Загалом у автобусі перебувало 29 людей. На місці ДТП працювала Медицина катастроф та бригади Швидкої допомоги. За результатами огляду на місці до лікарні Швидкої допомоги було госпіталізовано семеро пасажирів. Для них надається психологічна допомога та проводиться амбулаторне спостереження. Адже багато з них є з різних областей – Черкаси, АР Крим. Якщо не буде ускладнень, завтра їх випишуть.  

Також у реанімації Швидкої допомоги госпіталізовано одну з трьох людей, що вижила у Деу Ланос», - зауважила заступник начальника управління  охорони здоров’я Наталія Літвінська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ