Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 травня львів’ян запрошують на благодійний концерт «Я дарую дитині кілометр»

Справжній ажіотаж викликав благодійний концерт «Я дарую дитині кілометр» на підтримку транспортної програми навчально-реабілітаційного центру «Джерело», який відбудеться 2 травня у Львівській обласній філармонії.

Благодійний захід, який збере на одну сцену найталановитіші зірки та колективи Львова, проходитиме за підтримки народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це повідомила прес-служба нардепа.

Як повідомили у «Джерелі», на сьогодні розкуплено левову частку квитків на благодійний концерт. Тому усіх охочих підтримати транспортну програму навчально-реабілітаційного центру «Джерело», а також отримати задоволення від концерту організатори закликають поквапитися і придбати ще наявні квитки.

Нагадаємо, своїм мистецтвом і талантом НДЦ «Джерело» допомагатимуть: Андріана, Назар Савко, Ліля Лаврін, Людмила Ясінська, Vladislav Левицький, модерн-балет «Dalkroz», Олександр Божик і струнний квартет «Бравіссімо», Олег Лихач та Любов Качала, Юрій Цвєтков, а також «Піккардійська терція». Ведучі концерту – Андрій Ферцак та Юрій Цвєтков.

Завданням благодійної акції «Я дарую дитині кілометр» є збір коштів для щоденного перевезення неповносправних дітей та молоді на програми центру. Як повідомили у «Джерелі», шість мікроавтобусів спеціально пристосованих для перевезення осіб на візках щодня привозять понад сотню дітей та молодих людей до навчально-реабілітаційного центру. Проте цього року через відсутність коштів з міського бюджету центр «Джерело» змушений самотужки активізувати збір коштів для перевезення неповносправних. Адже без роботи транспортної програми є неможливими заняття дітей у школі і дошкіллі та робота Майстерень Клубу Активної Молоді у центрі.

Як повідомляють у НДЦ «Джерело», щомісяця для роботи шести автомобілів, що перевозять неповносправних у рамках транспортної програми центру, необхідно понад 45 тисяч гривень, які витрачають на зарплату водіїв, пальне, запчастини та ремонт автомобілів, а також інші витрати.

Саме під час благодійного концерту «Я дарую дитині кілометр» організатори сподіваються зібрати кошти, які дозволять на певний час продовжити функціонування транспортної програми «Джерела».

Нагадаємо, це вже не перша допомога Петра Писарчука навчально-реабілітаційному центру «Джерело» для дітей з порушенням фізичного та розумового розвитку. Раніше за кошти Петра Писарчука у цьому центрі було облаштовано та відкрито два дуже потрібних об’єкти – ортопедичну майстерню для виготовлення лонгетів та спеціальних протезів для неповносправних дітей, а також басейн для гідротерапевтичної терапії.

Довідка: квитки продаються у касах філармонії, тел. (032) 227-36-02

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ