Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 травня у Львові вибиратимуть «Містера Львів-2010»

2 травня, у Львові, у нічному клубі «Міленіум» відбудеться фінал конкурсу «Містер Львів-2010». Про це повідомила сьогодні, 30 квітня, під час прес-конференції координатор конкурсу Оксана Робак.
 

У фіналі конкурсу візьмуть участь 10 фіналістів, які пройшли декілька відбіркових турів.  «Ми вибирали з-поміж 20 учасників 10-ох фіналістів, які пройшли три відбіркові конкурси: інтелектуальний, кулінарний, спортивний», - зазначила Оксана Робак.

 

Родзинкою цьогорічного фіналу буде парад чоловічих професій. «Учасник має повністю показати чоловічу професію своїми костюмом, манерами та декламацією. Це має бути справді цікаво, адже для цього учасники кілька місяців працювали, використовуючи власну фантазію та талант», - пояснила Оксана Робак.

 

«Перемога в конкурсі дає змогу більше самореалізуватись, можливо позбутись якихось комплексів. В людини відразу відкриваються нові перспективи. Мені не вдалось вдосталь насолодитись перемогою та взяти максимум від неї торік, адже протягом 6 місяців я перебував в іншому місті. Але зараз я повернувся до Львова, до міста, яке дуже люблю і в якому найвищий духовний рівень, тому буду робити все, щоб і цей конкурс пройшов якнайкраще», - розповів переможець конкурсу «Містер Львів-2009» Дмитро Левадний.

 

Розважатимуть публіку Людмила Ясінська, Андріана, Ната Султан, Група «Вушка» та балет «Сиріус», окрім цього присутні побачать колекцію жіночого одягу від Зоряни Кириленко.

 

Фінал конкурсу «Містер Львів - 2010» відбудеться 2 травня, нічному клубі «Міленіум».Вартість квитка  – 70 гривень.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ