Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

36 українців стали стипендіатами Еразмус+

36 громадян України стали стипендіатами спільних магістерських та докторських освітніх програм у межах програми Європейського Союзу Еразмус+ напряму «Навчальна ступенева мобільність». Про це, за підсумками конкурсу 2017 року, повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки.

Представники різних українських регіонів здобуватимуть освіту за кордоном разом з 1345 іншими студентами-стипендіатами майже з усього світу. Одного українського дослідника було зараховано на докторську PhD програму разом із іншими 790 студентами-докторантами з ЄС та поза його меж.

Передбачається, що студенти спільних програм Еразмус Мундус будуть навчатись у престижних університетах Австрії, Бельгії, Великої Британії, Данії, Іспанії, Італії, Ірландії, Польщі, Португалії, Угорщини, Франції та Швеції.

Згідно з правилами програми Еразмус+, і магістри, і докторанти навчатимуться в університетах мінімум двох різних країн Європи. Окрім спеціальностей, які вони обрали, стипендіати вивчатимуть мови і культуру країн перебування.

Як відомо, Еразмус+ є програмою Європейського Союзу, що підтримує проекти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ