Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

3 окремий полк спеціального призначення святкує 55-річчя

4 жовтня 2017 року 3 окремий полк спеціального призначення святкує 55-річний ювілей від дня створення. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передає Гал-інфо.

З перших днів російської збройної агресії проти українського народу ці воїни стали на захист рідної землі. Луганськ, Донецький аеропорт, Савур-Могила, Іловайськ та Дебальцеве. Це те, що ми пам’ятаємо і чим пишаємося.

А ще десятки українських сіл і містечок, які спецпризначенці звільнили або незабаром звільнять від окупанта. Сотні щоденних подвигів, про які не дізнаємось ніколи і які самі вони вважають буденною роботою. Тисячі врятованих життів мешканців сходу України. Море невиплаканих сліз за загиблими побратимами і океан люті та помсти, який щоденно ллється на голови ворога.

Ворог їх боїться. І боятися є чого. Вони тихо приходять і тихо йдуть, приносячи окупантам загибель, а Україні – перемогу і славу.

Вітаємо сильних, мужніх та непереможних бойових побратимів з ювілеєм! Ви патріоти і герої сьогодення, вами пишається український народ!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ