Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

400 випускників ЛьвДУВС поповнять ряди Нацполіції

Майже чотири сотні випускників ЛьвДУВС згодом поповнять ряди Національної поліції України, - відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

Остаточне рішення про розподіл випускників Львівського державного університету внутрішніх справ було прийнято 13 лютого на спільній зустрічі керівництва вишу та представників Головних управлінь Національної поліції в областях.

Учасників заходу привітав ректор ЛьвДУВС полковник поліції Роман Благута, який відмітив, що цього року ЛьвДУВС випускає 389 здобувачів вищої освіти за напрямами «Правознавство» і «Правоохоронна діяльність». Очільник вишу подякував представникам Управлінь кадрового забезпечення ГУ НП за змогу бути присутніми на державному розподілі випускників та принагідно закликав усіх до конструктивної співпраці у доборі кандидатів на навчання у 2017 році.

Так, географія випускників 2017 року охоплює 14 областей України, включаючи звичні західні регіони, а також Київську, Донецьку, Вінницьку, Чернігівську та Черкаську області. Цього року беззаперечним лідером по кількості випускників стала Львівська область, слідом за нею – Івано-Франківська та Закарпатська.

Так, вихованці ЛьвДУВС продовжать службу на різних посадах у підрозділах досудового розслідування, кримінальної й превентивної поліції. Частина випускників, які продемонстрували високі знання під час стажування, розпочинатимуть свою професійну кар’єру в Управлінні захисту економіки у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській і Тернопільській областях (21 особа), а також в Карпатському управлінні кіберполіції (3 особи).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ