Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

46 готелів Західної України підписали угоди з УЄФА на розміщення гостей під час Євро-2012

46 готелів Львівської, Івано-Франківської та Волинської областей підписали угоди з офіційним представником УЄФА з питань розміщення в Україні компанією TUІ Travel на 2012 рік для проживання делегації УЄФА, команд та уболівальників. Про це йшлося сьогодні, 30 квітня, на нараді щодо готовності готельної інфраструктури Львівщини до Євро-2012, яка відбулася під керівництвом голови Львівської ОДА Миколи Кмітя, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Угоди підписані з існуючими п’яти-, чоти- та тризірковими готелями – 819, 1803 та 769 номерів відповідно. При цьому вимоги УЄФА повністю забезпечено по готелях категорії чотири зірки (+488 номерів) та три зірки (+559 номерів).

На сьогодні незначний дефіцит (-201 номер) є лише по готелях категорії «п’ять зірок». Однак він буде перекритий за рахунок новозбудованих готелів, з якими теж будуть укладені угоди після введення їх в експлуатацію у 2010-2011 роках. За цими показниками Львів випереджає інші українські міста, які претендують на проведення ігор фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ