Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

4 приміщення в центрі Львова виставляють на аукціон

Управління комунальної власності Львівської міської ради продовжує практику продажу об’єктів на конкурентних засадах. На розгляд сесії ради найближчим часом буде запропоновано ще 4 об’єкти загальною площею 272,3 кв.м, які підготовлено до приватизації конкурентними способами. Орієнтовна вартість об’єктів - більше 800 тисяч гривень, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Крім цього, по двох інвестиційно привабливих об’єктах з розташуванням у центрі міста управлінням активно здійснюється вже передприватизаційна підготовка, в результаті якої буде публічно оголошено умови продажу. Йдеться про нежитлові приміщення загальною площею 522,9 кв.м, розташовані в будинку на пл. Різні,13, та про нежитлові приміщення загальною площею 785,0 кв.м, розташовані у будинку на вул. Шевській,12.

«Продаж об’єктів з аукціону чи конкурсним шляхом вигідний місту, адже незважаючи на рецесію на ринку нерухомості, ліквідні об’єкти вдається продати за ціною у 2-2,5 рази більшою від початкової вартості», – зазначив начальник управління Євгеній Климкович.

Згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», прийняття рішень щодо відчуження комунального майна, визначення доцільності, порядку та умов приватизації об'єктів права комунальної власності є виключною компетенцією місцевих рад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ