Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

4-річний Юрій Плішка потребує допомоги: усіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти на лікування

Небайдужих львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 4-річного Юрія Плішки. У хлопчика гостра лімфобластна лейкемія, ранній ізольований кісткоко-мозковий рецедив.
УББ

Юрчик хворіє ще з 2014 року, з вересня місяця він перебував у відділенні гематології ЗУСДМЦ.

Хлопчик пройшов не один курс хіміотерапії. В 2015 році сім"я звернулась до БФ КРИЛА НАДІЇ , де хлопчику збирали кошти на лікування. Також до збору коштів долучилась і Українська Біржа Благодійності.

В березні цього року батьки зітхнули з полегшенням, їх відпустили додому зі словами "здоровий", хвороба ніби відступила, проте не надовго. При плановому візиті 2 червня 2016 р. дитини до гематолога в ЗУСДМЦ з'ясувалось, що у Юрчика ранній ізольований кістково-мозковий рецедив. ВІдтак дитину госпіталізували у відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, де хлопчик  і знаходиться досі.

Терапевтичний план передбачає проведення трансплантації кісткового мозку після досягнення кістково-мозкової ремісії. На це потрібні величезні кошти, в сумі від 100 тис. євро на трансплантацію кісткового мозку за кордоном, тому сім'я змушена знову просити допомоги у небайдужих людей. 

Більш детальна інформація за номерами батьків Юрчика. 

093 039 93 60 Кіт Олена (мама Юрчика)
093 039 80 89 Плішка Володимир (тато Юрчика)

Картка ПриватБанку 5168 7572 7476 1131 Кіт Олена Юріївна 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ