Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

5 липня Львівська обласна рада знову збереться на сесію

Львівська обласна рада збереться на чергову сесію5 липня. Попередній порядок денний ІХ сесії Львівської обласної ради станом на 31 травня включає в себе 24 питання. Три з них мають вже готові проекти рішень, по 21 питанню напрацьованих проектів рішень наразі немає. Про це сьогодні, 31 травня, стало відомо на засіданні Президії Львівської обласної ради.

Окрім того, депутат від Фронту Змін Степан Кубів запропонував включити до порядку денного заяву щодо скасування змін до закону України про увічнення перемоги у Великій вітчизняній війні, а саме про використання під час святкувань червоного прапора перемоги.

Загалом сесія знову носитиме економічний характер. Депутати планують затвердити ряд програм обласного значення та заслухати звіти про виконання програм, затверджених раніше.

За пропозицією голови комісії з питань контролю за виконанням обласних програм Михайла Блавацького було внесено на розгляд Президії питання щодо звіту Львівської ОДА щодо створення робочих місць у вугледобувних регіонах 2010-2011 років.

Також запропоновано заслухати інформацію голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка щодо виконання Державної програми щодо підготовки до проведення ЄВРО-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ