Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

5 продуктів, які рекомендують їсти до та після тренування

Тренування це не тільки шлях до вдосконалення фігури, а й дуже важливе для покращення стану здоров'я. Періодичне заняття спортом вимагає доброго та правильного харчування.

Американські науковці спеціально для видання  Weight Watchers склали список із 5 продуктів, які є ідеальними до і після тренування.

Кіноа

фото із вільних джерел

Кіноа - безглютенна зернова культура, у якій міститься дуже багато магнезію, який, своєю чергою, є дуже важливий для вироблення енергії. У кіноа є багато білку, адже там є 9 есенціальних (незамінних) амінокислот, також ця  зернова культура є чудовим замінником тваринних білків для вегетеріанців.

Солодка картопля (батат)

фото із вільних джерел

Серйозні тренування найкраще  розпочинати з їжі, яка є багатою на вуглеводи і білки. Солодка картопля є багатою на вуглеводи, які дають організму енергію. Також у бататі міститься вітамін С та бетакаротин, який є важливим за захист сполучної тканини (тканина живого організму, яка виконує опорну, захисну і трофічну функції, - ред.)

Індиче м'ясо

фото із вільних джерел

Індиче м'ясо є чудовим вибором для кожного, хто планує почати серйозні фізичні навантаження, адже у цьому м'ясі міститься вітамін В, селен та фосфор.

Чорні боби

фото із вільних джерел

Чорні боби - чудове джерело волокон і ідеальними для приготування обіду. Науковці рекомендують вживати чорні боби перед тренуванням, бо вони зменшують відчуття голоду.

Вівсяні пластівці

yakulinar.net

Усім відомо, що дуже важливим прийомом їжі є саме сніданок, а особливо важливим є він для людей, які займаються фізичними вправами. Вівсяні пластівці також є хорошим джерелом харчових волокон. У цих пластівцях містяться розчинні волокна, більш відомі як бета глюкан. А це, як доведено, зменшує рівень холестерину. Окрім того, стимулює імунологічну систему до захисту організму від різноманітних інфекцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ