Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 жовтня відбудеться сесія Львівської міської ради: 112 питань

Порядок денний пленарного засідання 10-ї сесії Львівської міської ради 7-го скликання, яке відбудеться 5 жовтня, становить 112 питань.

Зокрема. за повідомлення Львівської міської ради, у порядку денному такі питання:

1. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік.

О.Іщук
2. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова
3. Інформація про організацію фінансування робіт, які виконуються за кошти бюджету розвитку.
4. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4496 “Про встановлення станцій громадського велопрокату“.
5. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“.
6. Про розгляд питання часткового звільнення ТзОВ “Метгал“ від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова.
І.Кулинич
7. Про укладення договору пожертви
8. Про передачу у власність Курії Львівської Архиєпархії Української греко-католицької Церкви квартири № 20-а на пл.Святого Юра,5.
9. Про погодження підписання меморандуму про співпрацю
10. Про надання ТзОВ “Галіція-Сервіс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 27.04.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
Г.Пайонкевич
11. Інформація про стан пасажирських перевезень та вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами у м.Львові.
С.Бабак 
І.Маруняк
М. Сидорович
О. Хамула
12. Інформація про роботу Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій та про призначення керівника цієї установи.
Н. Демкович
13. Інформація про стан реалізації проектів – переможців громадського бюджету м. Львова у 2016 році.
14. Про затвердження Положення про порядок проведення громадських слухань у м. Львові.
15. Про затвердження Положення про порядок проведення консультацій з громадськістю у м. Львові.
Ю.Лукашевський
16. Про зміну типу та назви Львівського дошкільного навчального закладу ясел-садка № 131 Львівської міської ради Львівської області.
17. Про зміну типу та назви Львівського дошкільного навчального закладу ясел-садка № 18 Львівської міської ради Львівської області.
З.Довганик
18. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення на вул. І. Горбачевського, 4а (вул. Моршинській, 1, вул. Моршинській, 3). 
19. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова теплових мереж на вул. Тракт Глинянський.
О.Одинець 
20. Про продовження установі “Квартира-музей Фаїни Петрякової“ договору оренди на приміщення квартири № 4 на вул. Д. Менделєєва, 14.
С.Сало
21. Про надання ЛКП “Сокільницьке“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Науковій, 55.
22. Про надання ЛКП “Сокільницьке“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Пулюя, 4.
23. Про надання Львівському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в оренду нежитлових приміщень.
24. Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.05.2017 № 1992 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні“.
25. Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.05.2017 № 1994 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні“.
26. Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.07.2017 № 2293 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні (3 об’єкти: на вул. Городоцькій, 71, на вул. Роксоляни, 23, на вул. Б. Хмельницького, 177)“.
27. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.06.2007 № 897 “Про врегулювання питань оренди майна територіальної громади м. Львова“.
28. Про надання Львівському міському благодійному фонду “Сестри Даліли“ в оренду нежитлові приміщення на вул. Глибокій, 12.
29. Про списання заборгованості з орендної плати за користування нежитловим приміщенням на вул. М. Коперника, 5.
І.Свистун
30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Північній (ділянка 2-2) у промисловій зоні «Сигнівка».
31. Про резервування земельних ділянок для потреб міста.
32. Про надання ЛКП “Львівавтодор“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у промзоні “Сигнівка“ від вул. Північної до вул. Конюшинної.
33. Про надання ОК “Гаражно-будівельний кооператив “Приміський“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Північній.
34. Про надання ПАТ “Універсал Банк“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 27. 
35. Про затвердження ТзОВ “Бізнесресурс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 359.
36. Про надання ТзОВ “Львівське торгово-виробниче підприємство “Господар“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 230.
37. Про надання ЛМКП “Львівтеплоенерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пластовій.
38. Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Широкій, 97.
39. Про надання ПрАТ “Картонно-паперова компанія“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Ковельській, 109.
40. Про затвердження ГБК “Антей“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Майданній - проектованій вулиці.
41. Про продовження ТзОВ “Наша безпека“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Роксоляни, 43.
42. Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.07.2016 № 738 “Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. С. Смаль-Стоцького, 13“.
43. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.05.1999 № 244, до договору оренди землі від 27.12.2012 № Л-1711 та про надання ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Личаківській, 150-152.
44. Про затвердження ТзОВ “Харальд Біндер Калчурал Ентерпрайзис“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) та надання земельних ділянок на вул. Новознесенській, 1, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Механічній, 5.
45. Про затвердження ТзОВ “Житлово-будівельна компанія “Ваш Дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній (СТ “Геолог“).
46. Про затвердження гр. Шміліховському А. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 18.
47. Про затвердження ФОП Кахняку М. І. та Кушлі З. В. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Циганівці, 12.
48. Про затвердження гр. Хороз Г. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 95.
49. Про затвердження гр. гр. Собенку Б. М., Собенко У. Б. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки і надання земельних ділянок на вул. І. Франка, 20, вул. І. Франка, 20-а.
50. Про затвердження гр. Кобельчук В. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Старознесенській, 21.
51. Про затвердження гр. Грицай К. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тарасівській (навпроти будинку № 57).
52. Про розгляд питання затвердження гр. Марків Л. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у 4-му Заозерному провулку, 15. 
53. Про розгляд питання затвердження гр. гр. Хоміку І. О. та Хомік О. С. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 26 в обслуговуючому кооперативі “Садовому товаристві “Будівельник 1“ в урочищі Голоско. 
54. Про розгляд питання затвердження гр. Александровському О. В. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 38 в обслуговуючому кооперативі “Садовому товаристві Будівельник-1“ в урочищі Голоско. 
55. Про розгляд питання затвердження гр. Пелеху В. В. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 41 в обслуговуючому кооперативі “Садовому товаристві “Будівельник 1“ в урочищі Голоско. 
56. Про розгляд питання затвердження гр. гр. Пелеху О. В. та Федик-Пелех М.В. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 42 в обслуговуючому кооперативі “Садовому товаристві “Будівельник 1“ в урочищі Голоско. 
57. Про розгляд питання затвердження гр. Васіку Д. І. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 47 в обслуговуючому кооперативі “Садове товариство “Будівельник-1“ в урочищі Голоско. 
58. Про розгляд питання затвердження гр. Федьків О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Здоров’я, 9. 
59. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.04.2017 № 1928 “Про продовження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 226-а“.
60. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3725 “Про затвердження переліку та меж скверів Шевченківського району м. Львова“.
61. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3725 “Про затвердження переліку та меж скверів Шевченківського району м. Львова“.
62. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3725 “Про затвердження переліку та меж скверів Шевченківського району м. Львова“.
63. Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 № 449 “Про продовження фізичній особі-підприємцю Стахурі Л. Й. терміну оренди земельної ділянки на вул. Я. Гашека, 18-а“.
64. Про внесення змін до ухвали міської ради від 09.02.2017 № 1543 “Про надання ПП “Ріелті-груп“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 147“.
65. Про внесення змін до ухвали міської ради від 03.03.2017 № 1679 “Про надання МПП “Атом“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Городоцькій, 174“.
66. Про внесення змін до ухвал міської ради від 01.12.2016 № 1311 та від 03.03.2017 № 1630.
67. Про внесення змін до договору оренди землі від 17.04.2008 № С-1025.
68. Про використання земельної ділянки на вул. Сигнівці, 3, яка перебуває в оренді гр. Марковського І. Й., для суспільних потреб.
69. Про припинення дії договорів про встановлення земельних сервітутів від 23.12.2013 № С-с-243 та від 23.12.2013 № Ш-с-293, та скасування ухвал міської ради від 21.11.2013 № 2878 та від 21.11.2013 № 2927.
70. Про розірвання договору оренди землі від 18.10.2010 № Ф-1545.
71. Про припинення дії договору оренди землі від 01.08.2011 № Ф-1856.
72. Про продовження ТзОВ “Дельта-2“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Княгині Ольги – вул. Науковій, 30.
73. Про розгляд питання продовження суб’єкту підприємницької діяльності – фізичній особі Ігнат Н. С. терміну оренди земельної ділянки на вул. Пасічній, 62.
74. Про розгляд питання продовження ТзОВ “Юніко-Інвест“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Угорській, 14. 
75. Про розгляд питання продовження ФОП Овсянніковій Т. Є. терміну оренди земельної ділянки на пл. Липневій, 1. 
76. Про надання ОСББ “Балтійське 19“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Балтійській, 19. 
77. Про надання ПП “ІКФ “Інтехна-Львів“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо об'єднання земельної ділянки на вул. Г.Кузневича, 16-а.
78. Про надання ТзОВ “Ізок“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 31.
79. Про надання ТзОВ “ТКД-Постач“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Личаківській, 31-33.
80. Про надання ОСББ “На Франка“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. І. Франка, 153.
81. Про надання ОСББ “Червона Калина-22“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 22. 
82. Про надання ТзОВ НВЦ “Євродім“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Г. Кузневича, 5.
83. Про надання гр. Кульбі А. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки земельної ділянки на вул. Академіка М. Возняка, 3.
84. Про надання ФОП Ніколайчуку Я. Я. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 354-а. 
85. Про надання гр. Собко Т. Й. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 387 (біля церкви).
86. Про надання гр. Кравчуку М. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Полтв’яній, 20.
87. Про надання гр. Дрізду І. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тростинній, 1.
88. Про розгляд питання надання ТзОВ “НВП “Тріада“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В.Антоновича, 74. 
89. Про розгляд питання надання ТзОВ “АТБ-інвест“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Вернадського, 22. 
90. Про розгляд питання надання ТзОВ “Консалтингова компанія “Ампір“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Братів Міхновських, 32-а. 
91. Про розгляд питання надання гаражно-будівельному кооперативу “Ряснянський автомобіліст“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Конвеєробудівників, 7. 
92. Про розгляд питання надання ПП “Зелемінь“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 113-б. 
93. Про розгляд питання надання ТзОВ “Віміс-Інвест“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. М. Пимоненка, 2. 
94. Про розгляд питання надання гр. Ізотову О. А. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пекарській, 53. 
95. Про розгляд питання надання гр. Антонишин О. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Хуторівці. 
96. Про розгляд питання надання гр. Унгуріян О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Ганкевича, 9. 
97. Про розгляд питання надання гр. Скробко А. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Каховській, 19. 
98. Про розгляд питання надання гр. Огоновському І. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В.Кубійовича, 2 та вул. В. Кубійовича, 2-б.
99. Про розгляд питання надання гр. Антошківу О. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Яловець, 35-б. 
100. Про розгляд питання надання ФОП Дмитрієву В. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Садовій, 2/4. 
101. Про розгляд питання надання гр. Павлось Г. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Маршалківці (біля будинку № 3). 
102. Про розгляд питання надання гр. Матвіїшин Н. М. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у садівничому кооперативі “Приозерний-Голоско“ в урочищі Голоско. 
103. Про розгляд питання надання гр. Заставній І. М. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у садівничому кооперативі “Приозерний-Голоско“ в урочищі Голоско. 
104. Про розгляд питання надання гр. Служалі О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Майданній.
105. Про розгляд питання надання гр. Черняку Ю. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 6-му Заозерному провулку. 
106. Про розгляд питання надання гр. Малейко Л. А. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Сухій, 27.
107. Про розгляд питання надання гр. Пришляк Н. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній (біля будинку № 47). 
108. Про розгляд питання надання гр. Коваліву Д. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній (біля будинку № 47). 
109. Про розгляд питання погодження гр. Васильчак Г. Й. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній, 7. 
110. Про скасування ухвали міської ради від 04.10.2016 № 1073 “Про відмову ТзОВ “Магнат-РР“ у продовженні терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2“ та продовження ТзОВ “Магнат-РР“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2.
111. Про розгляд питання погодження обслуговуючому кооперативу “Садове товариство “Здоров’я РЕМА“ та громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Здоров’я РЕМА“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща. 
Е.Колос
112. Різне.

Ознайомитись з проектами ухвал до питань порядку денного можна на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ