Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові до Євро-2012 планують побувати готель мережі Days Inn

У Льовів до Євро-2012 планують побувати готель економ-класу мережі Days Inn на відстанні 1 км від майбутнього стадіону. Попередню угоду про це сьогодні, 29 квітня, підписали у Львові у рамках Весняного ділового форуму-2010 компанія "Гарантія" (власник земельної ділянки) та київське ВАТ "Українські готелі".

Бренд Days Inn належить готельному оператору Wyndham Hotel Group (США), який об'єднує приблизно 6,5 тыс. готелів і керує мережами Super 8, Days Inn, Ramada, Wyndham Hotels and Resorts, Baymont Inn&Suites, Wingate by Wyndham, Travelodge, Howard Johnson, AmeriHost Inn and Knights Inn brands. 2008 року ВАТ "Українські готелі" підписали з Wyndham Hotel Group екслюзивну угоду щодо развитку в Україні протягом 10 років 15 тризіркових готелів Ramada Encore.

"Для нас це цікавий проект, адже Львів має багато потенціалу, зокрема, це місто є меккою українського туризму", - зазначив виконавчий координатор "Українських готелів" Сергій Кожухало.

Запланований готель у Львові мав би мати 170 номерів економ-класу, вартість кожного 40-45 тисяч доларів, окупність проекту 7-9 років. Нині проект перебуває на стадії ужгодження документів.

Довідково. Готельна мережа  Days Inn на сьогодні налічує 3 тис готелів у цілому світі.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ