Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

678 делегатів визнали незадовільною роботу проводу НСНУ

678 делегатів з 1046 делегатів з‘їзду НСНУ визнали незадовільною роботу проводу партії.  Про це «Гал-info» повідомив делегат з‘їзду, член лічильної комісії Олег Паска. За його словами «проти» проголосувало 300 осіб, і утрималось 68 осіб.
«Відповідно до результатів голосування визнано роботу проводу партії незадовільною. Це означає що чинне керівництво партії має піти у відставку, і має бути обрано нове керівництво. Але навряд чи це відбудеться, тому що зараз на з’їзді не має необхідної кількості делегатів для обрання керівництва, оскільки згідно статуту „за” повинно проголосувати 2/3 делегатів», — констатує Паска. Зараз обговорюються питання внесення змін до програми та статуту партії.
Водночас як стало відомо «Гал-info» з достовірних джерел представники лічильної комісії висловили недовіру своєму голові. Причиною стало те, що голова комісії нібито сФАЛЬСИФікував попередні результати голосування оцінки звіту Романа Безсмертного. За словами достовірного джерела зараз члени лічильної комісії збирають підписи про визнання діяльності голови лічильної комісії незадовільної.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ