Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соскін виступив в ролі суфлера кандидата на міського голову Львова

«УДАР» висунув на посаду міського голови Львова голову ЛОО партії «УДАР» Ярослава Гінка. І дарма Олег Соскін підказував молодому політику відповіді на деякі питання, що стосуються програми, адже Гінка й сам прекрасно орієнтується в цих питаннях. А презентація Ярослава Гінки відбулася сьогодні, 30 вересня, на прес-конференції у Львові.

«Спочатку позиція партії була не підтримувати жодного кандидата від не нашої політичної сили. Але партія вирішила, що моя кандидатура є підходящою. Знаєте, сьогодні вже всі говорять про те, що переможе Садовий. Та я вважаю, що якби в Садового був рейтин 70%, а не 28%, тоді можна було б говорити про беззаперечну перемогу. Садовий просто немав гідного опонента, тому львів’янам і пропонували менше зло», - повідомив Ярослав Гінка.

Він також назвав першу п’ятірку до Львівської міської ради: 1. Ярослав Гінка, 2. Віктор Карп’янець, 3. Анатолій Крачковський, 4. Юрій Мартинюк, 5. Курбанов Рустам.

На жаль, Ярослав Гінка не зміг пригадати п’ятогономера до Львівської обласної ради , тому назвав тільки чотирьох кандидатів в депутати: Іван Щипанкевич, Іван Горон, Оксана Юринець, Роман Ривок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ