Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині дві тисячі підприємців протестували проти нового Податкового кодексу

На площі Незалежності в районному центрі Стрий Львівської області близько двох тисяч підприємців провели акцію протесту проти прийняття нового Податкового кодексу.

Захід пройшов під гаслом "Ні - новому Податковому кодексу, пенсійній реформи і сваволі влади!".

Підприємці зібралися на площі Незалежності, щоб висловити свій протест проти проекту Податкового кодексу, повідомив член новоствореного Комітету самозахисту підприємців Стрийщини Євген Шаповаленко.

З  його слів,  акція стала вже другим етапом протестних дій місцевих підприємців, бо  8 жовтня в Стрию вже відбувся протест за участю більш як тисячі підприємців, які тоді на чотири години припинили роботу більшості торговельних закладів міста, промислового та продуктового ринків і близько 100 торгових точок.

Учасники акції передали свої вимоги міському голові міста Стрий та заступнику голови Львівської ОДА і заявили, що "найближчим часом до них приєднаються підприємці всіх районів Львівщини".

У разі невиконання їхніх вимог підприємці Львівської області перекриють міжнародну трасу Київ-Чоп, зазначив Шаповаленко.

Нагадаємо, 24 вересня Координаційна рада працівників ринків Україна заявила, що у разі якщо уряд не внесе до Податкового кодексу розроблені підприємцями поправки, зайнятість більш ніж 6 млн українців, які задіяні у секторі ринкової торгівлі, потрапляє під загрозу, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ