Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Підприємці не підуть за «Батьківщиною» – ГР «Відсіч»

Підприємці не підуть за ВО «Батьківщина». Про це сьогодні, 22 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив координатор акції протесту підприємців проти Податкового кодексу, представник громадянського руху «Відсіч» Маркіян Гудз.

Відповідаючи на запитання Гал-інфо чи підуть підприємці першими в лавах нової революції, яку обіцяє ВО «Батьківщина», він заявив: «Ми не орієнтуємося на заяви партій, а робимо свою справу. Варто зазначити, що підприємці – це одні з перших, які стали на боротьбу з цією антинародною владою. Нас не підтримує великий бізнес, коли тільки з’явився проект Податкового кодексу, нас було одиниці, сьогодні нас сотні тисяч».

«Ми орієнтуємося на загальні засади страйкового руху. Для того, щоб він мав успіх, він повинен бути понад партійний. Ми розуміємо, що повинні діяти радикально і ставити владу перед фактом: Верховну Раду пікетували, вона наші протести зігнорувала. Так само сьогоднішній день покаже, яка реакція буде Януковича. Ми готуємося до затяжної боротьби, загальнонаціональних страйків з метою того, щоб цей Кодекс був відхилений. До нас сьогодні доєдналися об’єднані профспілки. Фактично, ми отримали об’єднане середовище, тому не сумніваюся, що ми доб’ємося виконання наших вимог», - заявив Маркіян Гудз.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ