Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Підприємці окупували Ратушу

Підприємці окупували площу Ринок у Львові. Близько двох тисяч протестувальників перемістилися з площі перед Львівською ОДА на площу Ринок та вимагають від депутатів Львівської міської ради ухвалити звернення до Президента з вимогою ветувати Податковий кодекс.

Підприємці тримають плакати "Львів проти Податкового кодексу" та плакати з назвами ринків.

Перед мітингувальниками виступив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин. Він зачитав текст звернення до Президента, і кожен пункт вимог викликав у підприємців схвалення. Вони зустрічати його скандуванням «Вето!» або «Ганьба!».

Юрій Михальчишин, зокрема, зазначив, що Львівська міська ради вимагає від Президента відправити кодекс на доопрацювання, відправити у відставку Верховну Раду і Кабмін Азарова.

Також він звернувся до правоохоронців з проханням не провокувати сутички під час акцій і не провокувати громадян.

В кінці промови свободівець наголосив: "Депутати завжди будуть на вашому боці, ми не будемо ховатися за вашими спинами, а станемо перед вами у перших рядах і здобудемо українську Україну для українців і по-українськи".

Перед підприємцями також виступив міський голова Львова Андрій Садовий. Він повідомив, що депутати ухвалили відповідне звернення до Президента і закінчив промову словами «Слава підприємцям!».

З політиків на мітингу були голова ЛОО «Громадянсько позиція» Олег Мацех, свободівці Руслан Кошулинський, Іван Гринда, Олег Махніцький.

Після виступів Садового і Михальчишина протестувальники заспівали гімн України і розійшлися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ