Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Найімовірніший кандидат на управління культури Львівської ОДА - Сергій Бурко

Управління культури Львівської ОДА найімовірніше очолить Сергій Бурко, який нині є художнім керівником Львівської філармонії. Про це Гал-інфо повідомило достовірне джерело в ОДА.

Сам Сергій Бурко в коментарі Гал-інфо підтвердив, що він одержав відповідну пропозицію.

За його словами, він вже мав співбесіду з міністром культури."Ми обговорили загальноукраїнські тенденції у сфері культури. Водночас йшлося про ідеї та проекти, які варто реалізувати у Львові. Міністр висловив готовність надати якнадієвішу підтримку нашим ініціативам", - зазначив Сергій Бурко.

Також, на його думку, у місцевої влади є чітке розуміння ваги культури для Львова і області. Про це свідчить і той факт, що попереднє управління культури і туризму було реорганізовано: тепер у Львівській ОДА є окреме управління культури.

Додамо, що попередньо у коментарі Гал-інфо голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив, що до роботи теперішнього начальника управління культури Галини Дорощук у нього було кілька зауваг, і що він вже визначився із кандидатурою на посаду начальника управління. "Ця людина професійна й авторитетна", - зазначив Василь Горбаль.

Водночас є інформація, що Галині Дорощук запропонували посаду радника голови Львівської ОДА. Також стало відомо, що ні вона, ні її заступник не пройшли атестацію, яка відбулась буквально днями.   

Нагадаємо, що 8 грудня у коментарі «Гал-інфо» заступник Галини Дорощук Юрій Корчинський зазначив, що ніхто її не хоче звільняти з посади начальника. «Вона має пройти атестацію до нового року», – додав він.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ