Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

7 священиків із Словацької Республіки потрапили у ДТП на Львівщині

7 священиків із Словацької Республіки потрапили у ДТП на Львівщині. Повідомила прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

15 жовтня до Сколівської лікарні було доставлено  7 громадян Словацької Республіки (священнослужителі ГКЦ), які потрапили в ДТП на трасі Київ – Чоп поблизу с.Нагірне Сколівського району.

Всіх потерпілих оглянули лікарі  та  діагностували травматичні ушкодження голови, хребта, кінцівок, проведено додаткові обстеження, надано невідкладну допомогу.

Шестеро потерпілих отримали травмування середнього ступеня важкості та були госпіталізовані в хірургічне відділення, одна потерпіла з травмою хребта  важкого ступеня була госпіталізована у реанімаційне відділення.

За погодженням заступника головного лікаря ЛШМД м.Львова найважча потерпіла цього ж дня реанімобілем була перевезена до львівської лікарні  для проведення КТ хребта та вирішення питання ургентного оперативного нейрохірургічного втручання.

16 жовтня ще один потерпілий був реанімобілем перевезений в цю ж лікарню для дообстеження КТ хребта, встановлення діагнозу та вирішення можливості  його транспортування літаком у Словацьку Республіку.

Також 16 жовтня  п’ятеро потерпілих реанімобілями були перевезені до кордону з Словацькою Республікою та передані словацьким медикам для транспортування та  подальшого лікування.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ