Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Комуністи пікетували в серці Партії регіонів: 2-3 автобуси підігнали з Луганська

Сьогодні, 8 лютого, в Донецьку відбувся мітинг прихильників Комуністичної партії України з Донецької та Луганської областей. В акцї протесту взяло участь до 500 осіб. Про це повідомила Донецька ОДА.

Учасники мітингу протестували проти реформ у сфері пенсійного забезпечення, трудового законодавства, підвищення комунальних тарифів та оптимізації мережі медичних і освітніх установ.

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюка прокоментував мітинг. «Після звернення комуністів на проведення цього заходу ми вийшли з ними на контакт. У понеділок я проводив прес-конференцію, на якій розповів про підвищення тарифів, у тому числі і про цінову ситуацію.

Ми запропонували їм зібратися, обговорити цю ситуацію і прийняти відповідне рішення. Вони відмовилися з нами зустрічатися», - зазначив Анатолій Близнюк.

«Сьогодні на мітингу було близько 500 чоловік, у тому числі 2-3 автобуси з Луганська. Я розумію, що немає бажання у мітингуючих людей називати свої прізвища. Я попросив працівників з адміністрації поспілкуватися з мітингувальниками з тією метою, щоб вони назвали свої конкретні проблеми. І ми по кожному випадку з'ясуємо і приймемо рішення або надамо необхідну допомогу. Але, жодна людина з мітингуючих не назвала себе. Тому я маю право сказати, що ті люди, які тут були, отримують пільги, субсидії, і на 100% гарантовано захищені державою від підвищення всіх видів комунальних послуг», - підкреслив голова Донецької облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ