Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голову Львівської облради надихає приклад Грузії

Усі ми з увагою і цікавістю спостерігаємо за швидким розвитком Грузії - великої духом країни, яка, попри те, що частина її території є тимчасового окупована, проводить подиву гідні перетворення і вперто йде до своєї мети", - сказав голова Львівської обласної ради Олег Панькевич у своєму вітальному слові на презентації фотопроекту "Грузія 2000 vs Грузія 2011", яка відбулася 16 лютого у Львівському Палаці Мистецтв, повідомила прес-служба Львівської облради.

Ця фотовиставка показує зміни, які відбулися у Грузії за останні 10 років. Фотопроект реалізував Інститут світової політики за підтримки Посольства Грузії. На фотовиставці представлені близько 75 робіт 11 найвідоміших грузинських фотографів. Цей фотопроект наочно показав, як сильно змінилася Грузія за короткий час.

Олег Панькевич також зазначив: "Ми щиро вболіваємо за Грузію і навіть по-доброму заздримо їй. Захват і визнання викликають успіхи Грузії в економіці - буквально за кілька років вона зробила великий крок уперед. А те, як Грузія викорінила корупцію, як нормалізувала правоохоронну систему є цінним прикладом для України".

Голова Львівської обласної ради підкреслив: "Приклад Грузії - це приклад, який справді надихає".

Олег Панькевич разом із своїм першим заступником Петро Колодієм оглянули виставку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ